Dit weekend was weer een fantastisch weekend met zomerse temperaturen! Heerlijk om er op uit te gaan dus. Met vriend Dennis zijn we zaterdag naar Antwerpen gereden om voor hem de unieke 2 seconden tent te kopen voor de komende Lowlands.

We hadden verwacht de tent te kunnen kopen bij de enorme grote sport winkel Decathlon en aldaar ook nog uit te kijken naar wat andere outdoor dingetjes. Dat kopen van die tent is wel gelukt, maar voor de rest verkocht de winkel alleen maar een enorm groot eigen merk; en dus geen andere merken. We kwamen echter voor de tent; dus prima!

We hebben de dag afgesloten bij een etentje bij de mexicaan en daarna een filmpje gepakt in toch wel één de meest indrukwekkende bioscopen van de Benelux; Kinepolis. Met zijn 24 volledige verzorgde zalen met fantastich geluid en beeld toch wel de ultieme bioscoop beleving! De film was een aanrader en tegen middernacht zetten we ons gezelschap weer af in Hilversum.

Zondags met onze jaarkaart de dag begonnen in het Dolfinarium en daarna nog eens heerlijk gegeocached in de buurt van Harderwijk. Zelfs tot in de avond nog met de GPS naar schatten gezocht en voldaan afscheid genomen van dit heerlijke weekend! Moge de hele zomer zo worden als dit weekend!

Share
10 Reacties op “Zomerweekend”
 1. Barbarella zegt:

  Wat heb jij een leuk drinkflesje Mirjam!
  Maar wat was het qua weer een zalig weekeinde he?

  Welke film hebben jullie gekeken trouwens?

 2. Debbie zegt:

  Heerlijk he zo’n weekend met zulk lekker weer?
  Ik vroeg me ook al af welke film jullie hebben gezien dan..

 3. Mirjam zegt:

  We hebben de film ‘A Perfect Stranger’ gekeken, met onderandere Halle Berry en Bruce Willis.
  Leuke film met een erg verassend eind, in zo’n bioscoop kijken is echt super, dat maakt bijna elke film goed.

  Ja Marieke, leuke bidon he? Zo’n metalen van een zwitsers merk, hadden ze zomaar met Mickey erop, tja die moest ik natuurlijk hebben.

 4. Frank zegt:

  Leuke foto van die mast 😉

  Check de mijne ook maar eens hi hi

 5. Mirjam zegt:

  Ja toen Bas de foto ging maken zei hij al ‘ ik ga een Frank foto maken’ .

 6. Frank zegt:

  Ha ha ha 😉

  Wel leuk!!

 7. tjeerd zegt:

  Ik had verwacht dat jullie ook wel met zo’n Quechua thuis zouden komen. Die dingen zijn ideaal voor festivals. Al zie je er met zo’n ding op je rug wel uit als een Teenage Mutant Camping Turtle, haha.

 8. Mirjam zegt:

  Zo ideaal zijn die dingen niet hoor. Je hebt geen voorstukje voor modderige schoenen e.d. En als je de rits open hebt en het regent, dan loopt het zo je tent in. Niks geen luifeltje.

  En ik vraag me af wat de levensduur van die dingen is.

 9. Alfredoo zegt:

  Wil je een lekkere pizza en vneirdelijke, typische Italiaanse gare7ons dan moet je hier zijn. Zoals in alle italiaanse restaurants is de huiswijn veel te warm maar de pizza was echt geweldig. En mijn zoon was ook enthousiast !

 10.  
Plaats een reactie