We wilden vandaag nog even kort naar Kings Island om onze tweede dag van het ticket te gebruiken, maar mede door de voet van Dennis en een volle dag Cedar Point van morgen in gedachten, hebben we besloten de dag te laten voor wat het is en rustig aan te doen. Zowieso stond een bezoek aan de Tri-County Mall (groot winkelcentrum) al in de planning, dus die plannen maar voortgezet.

De mall was niet ver van het hotel, dus daar ook maar ontbeten bij de Subway. Verder lekker gewinkeld en rondgekeken. Wilco vond hier eindelijk zijn spijkerjack en zwarte Nikes, waar hij al de hele week naar op zoek is. Gisteren in Kings Island begon mijn camera kuren te vertonen (vibreren van de lens), en door de camera te schudden stopte het vibreren, maar inmiddels weet ik van Hans, Dennis en Wilco (allen de zelfde camera (gehad)) dat dit eufel uiteindelijk tot een defecte camera leidt die niet meer te herstellen is door Sony. Met dit in het vooruitzicht en de gedachte dat ik Cedar Point zonder foto’s ga meemaken, hebben Wilco en ik vandaag bij de Best Buy een nieuwe camera gekocht voor weinig; althans 60 euro goedkoper dan de beste prijs in Nederland.  Kan ik tenminste gerust naar Cedar Point.

De reis van 4 uur naar Sandusky (Cedar Point) verliep snel en aldaar alvast een glimp opgevangen van de geweldige slyline van dit achtbaan geweld. 17 achtbanen staan morgen op het programma in Cedar Point via een VIP tour. 8 uur lang loopt er een mannetje met ons mee die ons voorang geeft bij iedere achtbaan, attractie of show. Nergens wachten en altijd de beste plekken (voorin de achtbanen dus). Enige minpunt is dat we de lange broek uit de koffer moeten halen; er staat voor de gehele dag regen voorspeld….. Ondanks dat hebben we er enorm zin in!

Share
7 Reacties op “Tri-County mall”
 1. Serge zegt:

  Best Buy, mijn favoriete winkel in de USA. 🙂

 2. Mirjam zegt:

  Ach als het met Dennis niet meer gaat in Cedar Point, zijn er vast wel rolstoelen te krijgen 🙂
  Goede reden om een nieuwe camera te kopen, mag toch hopen dat je niet weer dezelfde hebt gekocht? (anders krijg je dezelfde kuren weer).

 3. Evy zegt:

  Oh wauw! Zo’n VIP experience is toch de droom van iedere achtbaanfan? En dan nog in Cedar Point! Hoe zijn jullie daaraan gekomen?
  Alvast heel veel plezier!

 4. Bas zegt:

  @Evy: Met Het kost ene kapitaal, maar voor ons is dit de enige verzekering (los van het weer dan) om alle attracties te kunnen doen. Nog maar een paar uur te gaan en dan gaat het allemaal beginnen. Het is flink bewolkt, waait als een gek en regent gelukkig nog niet. Laten we hopen dat ze de coasters allemaal open houden….

  @Mirjam: Het is een ander model camera geworden.

 5. Marij zegt:

  Intussen zullen jullie wel als echte VIP’s door Cedar Point dwalen, maar toch nog heel veel plezier en ik hoop inderdaad dat het droog blijft. Zeker voor jou Bas, lekker genieten van al dat geweld daar, die andere twee kennen het klappen van de zweep al in CP 😛
  ooit zal ik ook dat park bezoeken, maar wanneer……………..

 6. Evy zegt:

  Aha, een vervroegd vaderdagcadeau dus! 🙂 Super hoor! Ik duim alvast dat de wind gaat liggen en dat het droog blijft want regendruppels op je gezicht krijgen op attracties als Millenium Force en TTD lijkt me niet echt aangenaam.

  Geniet ervan!

 7. Christina zegt:

  Veel plezier nog en voor Dennis sterkte met je voet!

 8.  
Plaats een reactie