Over ons

Dit is weblog van Bas, Mirjam, Meike en sinds kort ook Tom waar we belangrijke stukken uit ons leven delen voor iedereen die dat weten wil. Hieronder vind je wat informatie over ons.

Bas en Mirjam

We zijn al sinds februari 1994 samen en wonen sinds 1997 samen; eerst in ons gezellige flatje en sinds een aantal jaren hebben we ons eigen huis in Hengelo OV. Onze gezamelijke vrije tijd besteden we voornamelijk aan surfen op internet, een bezoek aan een pretpark, een ander gezellig uitstapje, met vrienden of samen op de bank genietend van een goede film.

We hebben in Europa vrijwel de meeste grote pretparken al wel bezocht en ons hart gaat het meeste uit naar Disneyland Parijs waar we vaak rond eind november te vinden zijn. Ons Disneyhart gaat verder dan de pretparken alleen en hebben dan ook alle films. We zijn gek op kerst en sparen erg veel van Disney kerst ornamenten.

Verder houden we van kamperen in het buitenland en rijden we daarvoor graag met de auto naar een land dat rijk is aan natuur om te kamperen. Van hotel vakanties houden we doorgaans niet, maar voor vakanties waarin je veel wilt zien in korte tijd is het onvermijdelijk. Ook zijn we erg actief in wandelen, mede doormiddel van Geocachen, wandelen we wat af.

Bas

Ik ben werkzaam als werktuigbouwkundig ingenieur bij een kermisattractie bouwer, waar ik mede verantwoordelijk ben voor het constructief, besturingstechnisch en electrisch ontwerp van kermis attracties, dit doe ik met veel plezier samen met zo’n 15 enthousiaste collega’s.

Buiten werktijd gaan mijn interesses ook uit naar alles wat technisch is; van computers tot de nieuwste gadgets. Ik bezoek graag een pretpark in binnen of buitenland en praat daar graag over met mede “lotgenoten” op een heel gezellig forum op internet. Verder bekijk ik graag films uit het genre fantasie of actie; waarbij Tim Burton en Disney toch wel kernwoorden zijn.

Ik ben verder een enorm muziek liefhebber varierend van filmmuziek en spaanstalig tot aan hardrock, trance en hardstyle house muziek. Hiervoor bezoek ik graag een concert in binnen en buitenland of bekijk ik deze thuis op DVD. Als ik tenminste niet aan het klussen ben, want dat doe ik ook nog eens erg graag en daar is in een eigen huis alle ruimte voor.

Verder gaan Mirjam en ik graag zomaar samen op stap; een dagje winkelen in de stad of bouwmarkt, een lekkere curry krakauer halen op een kermis in Duitsland, of vrienden bezoeken. Het maakt eigenlijk niet uit; als we eenmaal samen in de auto zitten zijn we al tevreden en maakt de bestemming niet uit.

Mirjam

Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis van Enschede. Daar werk ik op een interne afdeling met als specialisme nefrologie, of ook wel nierziekten. Een heerlijk beroep wat me veel voldoening geeft, maar wat soms lichamelijk en geestelijk wel eens zwaar kan zijn.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om over het internet te zwerven, maar daarnaast ben ik ook graag op de bank te vinden met een goed boek. Net als Bas ben ik ook wel een film liefhebber, een spannende actiefilm, een fantasie film of een lekkere Disneyfilm kan ik me heerlijk mee vermaken.

De echte pretparkhobby is bij mij inmiddels wel wat afgekoeld, afgezien van Disney heb ik de overige pretparken wel een beetje gezien. Ik ben er dol op om met de vriendengroep lekker op stap te gaan, maar naar een pretpark hoeft voor mij niet meer zonodig. Wel ben ik nog dagelijks te vinden op www.themepark.nl omdat ik daar in de beheerdersgroep actief ben en verantwoordelijk ben voor afhandeling van e-mail en nieuwe aanmeldingen.

Waar ik echt van kan genieten is een weekend samen zijn met Bas en Meike en dan dingen samen doen. Doordat ik toch om het weekend werk en regelmatig late diensten heb zie ik som periodes lang Bas erg weinig. Daarom kan ik er heerlijk van genieten om samen te zijn, heerlijk een uurtje samen wandelen, de stad door struinen of zoals Bas aan geeft in Duitsland een krakauer curry worst eten.

Meike

Op 8 december 2008 is onze mooie dochter Meike geboren en was ons gezinnetje een feit. Deel van de boven beschreven hobby’s zijn inmiddels de strijd aangegaan met tijd die we aan Meike besteden. Een behoorlijk deel van deze weblog zal daar dan ook nu gewijd worden aan onze belevenissen met Meike.

Getrouwd

Op 19 februari 2010 gaven we elkaar het ja-woord nadat we 16 jaar en één dag samen waren. De dag is heerlijk in klein gezelschap gevierd in ’t Stift bij Weerselo.

Tom
Op 21 April 2011 is onze zoon Tom geboren en is ons gezin nu helemaal compleet. Een hele aanpassing aan ons leven nu we met 2 kindjes zijn. Erg leuk maakt het dat we nu een dochter en een zoon hebben.

Share
5 Reacties op “Over ons”
 1. Frank zegt:

  Hé, hier dient nog een update uitgevoerd te worden 😉

 2. Bas zegt:

  4 en halve maand na dato toch maar de update geschreven… 😀

 3. Hans zegt:

  Er ontbreekt wederom een update 🙂

 4. maria zegt:

  Geen tijd meer voor update’s denk ik…….ik ben zelf moeder van een prachtige dochter Meike zodoende kom ik op jullie site……af en toe zit ik wat te googelen in de hoop mijn verzameling geboortekaartjes van Meike’s uit te breiden……….je weet het nooit natuurlijk of er nog ergens een kaartje over is dat toch maar in de kast ligt……..zou leuk zijn! Ik heb altijd een oproepje op marktplaats staan (“geboortekaartjes meike”)voor het geval iemand me wil bereiken!

 5. Geertje zegt:

  Aangenaam leuke site! geweldig mooie foto’s..

 6.  
Plaats een reactie