Vandaag 2de paasdag begon met een stralende zon en met verder niets op de planning kon het niet anders als een heerlijke dag worden. Vanmorgen al vroeg met z’n drieën op de fiets gestapt op naar de eendjes en hertjes bij de kinderboerderij. Vanaf het moment dat Meike op de fiets zat, straalde ze van oor tot oor. Bij aankomst zagen we dat de boerderij zelf ook weer open was na het winterseizoen. Dus op naar de bokjes, konijntjes, koe, struisvogel en ga zo maar door. De kinderboerderij ligt helemaal ingesloten dus Meike kon lekker vrij lopen, iets wat het meisje geweldig vind.

Een langere tijd daar doorgebracht, als je zo’n stralend meisje daar ziet wil je de hele dag wel blijven. Maar er moest toch geslapen worden, dus op naar huis. Vanmiddag nog wezen geocachen waarbij de kleine meid ook aan de hand mee kon, tezamen met het zonnetje was het geweldig om buiten te zijn.

Maar na zo’n inspannende dag voor de kleine meid werd het om half 8 de hoogste tijd en ze was dan ook snel in dromenland. We hopen dat er snel meer van die zonnige warme dagen komen, want Meike vind buiten zijn het mooiste wat er is, helemaal als zowel papa als mama er is. (de hele dag hoorden we dan ook een stemmetje papa en mama roepen).

Share
3 Reacties op “Meike’s dag!”
  1. Evy zegt:

    Prachtige foto’s van een prachtig gezinnetje! 🙂

  2. Marieke zegt:

    Wat een heerlijke dag is dat geweest, het straalt van jullie gezichten af! Ik kan niet wachten om ook langere stukken te fietsen met Floris, maar hij kan nog niet zo lang zitten.

  3. Kiran zegt:

    What a great prize! And it looks like you don’t need to buy books, they find their way to your letterbox aywany. I’ve been picking up books here and there this week without planning to. Oh well, I’ve been really good recently. Back to the 48 hour book challenge now!

  4.  
Plaats een reactie