Vorig jaar 5 december, in de ochtend nog steeds geen gerommel in de buik. Dus bellen naar de gynaecoloog waar ik me een paar uurtjes later moest melden. Het werd even spannend of ze de kleine meid op 5 december zouden moeten halen. ‘Gelukkig’ is ze nog even blijven zitten en is het geen sinterklaaskindje geworden.

Nu 5 december 2009, gespannen zitten hier 2 meisjes op de bank te wachten totdat zwarte piet de pakjes komt brengen. Meike snapt niet wat er gaande is, maar gezellig vindt ze het wel dat Loes en Benthe er zijn. En ja.. daar bonkt wat op het raam en 2 grote jute sinterklaaszakken zijn door zwarte Piet afgeleverd. Meike is schandalig verwend, met boekjes, dvd van de bruine beer in het blauwe huis, Nijntje puzzels en toch wel het klapstuk een telefoontje die ze achter zich aan kan trekken.
Het was erg gezellig zo met de hele familie sinterklaas te vieren en ook al snapt Meike het nog allemaal niet, geweldig vond ze het wel!

Share
3 Reacties op “5 december 2009”
 1. Marieke zegt:

  Wat een leuke foto’s! Heel sfeervol. Toch wel leuk om het zo met meer kinderen te vieren niet?
  Die telefoon staat hier ook al op zolder te wachten, totdat Floris er mee kan spelen.

 2. Marieke zegt:

  En ik moest toevallig vandaag ook weer denken aan een jaar geleden….. het voelt alsof het al zo lang geleden is, maar het is pas een jaar joh. Meike is gewoon morgen een jaar oud. Een jaar. Gek hoor.

 3. Jeff zegt:

  Heej Dees, gefeliciteerd, wat gweeldig zeg!! En heel terecht ook.Wij waren gisteren op de Woonbeurs en ook ik was zwaar onder de indruk van de VTwonen Barn; ik heb er geloof ik wel twee uur doorgebracht. Super inspirerend, helemaal nu we m’n Weerhuisje gaan uitbreiden. Geweldige sfeer daar. Ook het Ariadne huis vond ik heel mooi, heerlijk puur en landelijk!Ik heb heel veel foto’s gemaakt, die ik nog niet teruggezien heb (want nu ff geen tijd ivm een markt morgen), maar ik hoop er een serie op m’n blog te plaatsen.Alvast een fijn weekend en geniet na van je gweeldige avonturen in blogland en daaromheen.Lieve groet,Anita

 4.  
Plaats een reactie